Servicii

Psihoterapie

Nu înfrunta singur problemele. Alege un cadru adecvat pentru un dialog în care să poți vorbi deschis despre tot. Vom lucra împreună pentru a identifica și modifica convingerile și emoțiile care te afectează. Pe parcursul procesului terapeutic vom fi parteneri, vom forma o echipă. Pentru ca schimbarea să apară e nevoie de timp, iar exercițiile și tehnicile pe care le vom dezvolta împreună te vor ajuta să parcurgi drumul cu mai multă ușurință. Provocarea este să începi să faci ceva diferit care să-ți aducă o stare mai bună, puțină lumină în cotidian.

Vom fi flexibili, dar vom urmări cu atenție obiectivele și nevoile tale, chiar și cele noi apărute. Vom învăța împreună strategiile prin care poți depăși dificultățile din viața ta.

Consiliere și coaching

Coaching-ul are rolul de a cataliza procesele interioare cu caracter unic și de a le îndruma și transforma pentru realizarea performanței. Derularea acestui proces, într-o atmosferă intimă și sigură, ferită de interferențe exterioare, curge de la sine. Rezultatele sunt concentrarea și înțelegerea, privirea situației din unghiuri inedite, descoperirea unor căi noi de acțiune, evidențierea unor noi planuri, inițierea unor noi decizii. Aspirațiile devin provocări, întrebările nerostite sunt scoase la lumină, realizările sunt împărtășite.

Totul va fi spontan, liber și natural. Rezultatele, mereu surprinzătoare, vor fi peste așteptări. Acest proces subtil de însoțire și consiliere duce la schimbare, la atingerea obiectivelor personale.

Seminarii motivaționale

Cel mai important lucru obținut la un astfel de seminar este acela de a-ți găsi singur motivația. Energia transmisă și atmosfera unui astfel de eveniment este extraordinară. Este o experiență plină de entuziasm și încântare, un mod de a găsi drumul către redescoperirea ta. Vei întâlni oameni asemănători, pe aceeași lungime de undă cu tine, cu care poți dezvolta relații de afaceri sau prietenii. Poți afla lucruri noi, povești terapeutice, idei care să te inspire.

E un loc în care atenția și dedicarea ta pot fi răsplătite prin găsirea unor noi căi pentru atingerea obiectivelor tale.

Dezvoltare personală

Dezvoltare personală înseamnă să părăsești banca de rezerve, să-ți pui echipamentul de joc și să intri pe terenul vieții. Să trăiești cu adevărat, să faci față provocărilor, să cauți provocări noi. Să devii mai bun ca ieri și să nu te oprești niciodată. Să nu-ți mai fie teamă să abordezi temele majore – pierderile, depășirea dificultăților, îmbunătățirea realțiilor, emoțiile paralizante. La sfârșit întreabă-te: cine ești acum și cine ai fost în urmă cu un an?

Nu știu dacă e magie sau nu, dar rezultatele vor fi vizibile o bună bucată de timp. Vei fi în largul tău pe teren și lumea va observa schimbarea.

Workshop-uri

Workshop-ul este o metodă de învățare / predare în care participanții interacționează activ între ei, permițându-le să dezvolte și să acumuleze cunoștințe într-un ritm rapid. Sunt întâlniri practice în care utilizez diverse tehnici, strategii și metode de facilitare și exersare. Organizez workshop-uri având teme cu specific mai larg, teme cu caracter general uman – frica de schimbare, luarea deciziilor importante, relațiile toxice, atacurile de panică, dependențele de obiceiuri vătămătoare.

Întâlnirile sunt practice, conțin relativ puțină teorie, dar sunt aplecate spre căpătarea unor deprinderi și strategii prin exersare și aplicare.

Seminarii parenting

Parentingul este lecția de dezvoltarea personală a părintelui. Este ceea ce faci pentru creşterea conştientă a copiilor în contextul dezvoltării lor psihologice sănătoase, este pregătirea copiilor pentru viața pe cont propriu, “supraviețuirea” lor, găsirea locului și rolului în societate. Inamicii vor fi întotdeauna aceeași: atitudinea rigidă, hipercriticismul, controlul exagerat, delegarea și pasarea responsabilităților de părinte, indiferența și inconstanța.

Nu ne naștem părinți buni sau perfecți. Este o abilitate pe care o putem învăța, o putem perfecționa și antrena.

Call Now Button